Fogászati röntgen »

Bejelentkezés

Online
bejelentkezés

Ha fogászati felvételt kell készíttetnie, 3 módja is van annak, hogy bejelentkezzen.

1. Előzetesen telefonon időpontot kér az Uniklinik Fogászati Központ munkatársaitól a 06-1-273-0012-es telefonszámon.

2. Előzetesen lefoglal magának egy időpontot az online szolgáltatásunk segítségével. Mielőtt online foglalna időpontot, regisztrálnia kell. Ezt pillanatok alatt megteheti. Ha az Ön által kért időpont valamiért nem megfelelő, ügyfélszolgálatos kollégáink telefonon vagy e-mailen kapcsolatba képnek Önnel a további egyeztetés végett.

3. Időpontfoglalás nélkül nyit be hozzánk. Ez esetben előfordulhat, hogy várnia kell: az időpontra érkezett páciensek mindig elsőbbséget élveznek.

Ha telefonon vagy online időpontot foglalt, ám valami közbejött, és nem tud eljönni, kérjük, jelezze kollégáinknak! Előfordulhat, hogy egy másik embertársának nagyon jól fog jönni, hogy hamarabb kerülhet sorra.

Címünk:

1148 Budapest,
Örs vezér tere 2. fszt.

A környéken pillanatnyilag ingyenes a parkolás. Éppen ezért nem mindig könnyű parkolóhelyet találni a röntgenlabor előtt, ám a környező utcákban ez többnyire gyorsan megoldható.

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől szombatig mindennap reggel fél 8-tól este 8-ig vagyunk nyitva.

Elérhetőségeink:

www.rontgenfogaszat.hu
info@rontgenfogaszat.hu
Telefon: 06-1-273-0012

Munkaidőben a Bátorkeszi és Kaffka Margit utcában általában van parkolóhely, illetve az Árkád bevásárló központ parkolójában két, az IKEA áruház parkolójában egy óra ingyenes.
Munkaidőn kívűl általában a rendelő előtt is le lehet állni.

A fogászat Tweeter oldala
A fogászat YouTube oldala